top of page
Copy of Elektro_edited-2.jpg

ELEKTRO

 

Vi leverer skreddersydde løsninger av høy kvalitet til det profesjonelle markedet.

Vi tilbyr blant annet elektromekaniske sammenstillinger, kabelkonfeksjon, innstøping av elektronikk og fiberoptiske kabelløsninger.

Preterminert fiberkabel med trekkebeskyttelse og preterminert UTP/STP kabler med testsertifikater er  løsninger vi har produsert siden tidlig på 90-tallet.

Vi realiserer ideer til virkelighet ved å benytte vår kompetanse innen CAD (Solid Works) for tegning og konstruksjon, når dere trenger spesialtilpassede kabinetter, skap og lignende.

 

Kontaktperson

Forretningsutvikler/Prosjektleder

 Tore Wilhelmsen:

 

Epost: tore.wilhelmsen@norasport.no

mobil:  +47 406 38 030

Varene produseres etter kundens spesifikasjon og vi har fleksible lokaler sentralt beliggende mellom Oslo og Gardermoen. Vi er ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 sertifisert og leverer kvalitetsprodukter innen våre segmenter til rett tid og rett pris. Vi har et bredt kundesegment innenfor det offentlige og det private næringsliv.

Kabelmontering og preterminering av kabel

Vi har over 30 års erfaring med kabelproduksjon og kan levere alle typer standard- og kundespesifiserte kabler innen svakstrøm og data. I tillegg leverer vi switcher, signalsplittere og lignende utstyr fra anerkjente produsenter etter ønske.

 

Batterier
Norasport er distributør for Varta Consumer Batteries. Foruten salg av ferdigprodukter, produserer vi batteripakker til alle tenkelige formål som for eksempel nødlys, låssystemer og safer.

Elektromekanikk og Kretskort
Vi tilbyr hullmontasje av kretskort til mindre serier eller til prototyper og utfører elektromekanisk montasje, sammenstilling av produkter, skap og liknende.
Et av våre egne produkter er dekk-lokk og senterskive for Thorsman kabelkanal.

Preterminering av fiberoptisk kabel

Bruk av ferdig terminerte kabler sparer prosjektet for unødig bruk av fiber-tekniker for å sveise inn fiberhaler.

Vi leverer terminerte kabler for både innen og utendørs bruk med de fleste kontakttyper i ønsket lengde, med eller uten trekkebeskyttelse for konnektorene. Kablene kan leveres terminert i en eller begge ender, med tynne fiberhaler for montering i panel eller med avgrening og mer robuste fiberhaler for tilkobling mot annet utstyr.

Vi fører også utstyr og materiell for dataskap, 19" paneler, skjøtebokser, veggbokser og skap.

Innstøping av Elektronikk

Norasport Industri har levert serier på flere tusen enheter av innstøpt elektronikk de siste 10 årene, og vi er svært konkurransedyktige på pris, fleksibilitet og leveringstid.

bottom of page