top of page
Copy of Elektro_edited-2.jpg

ELEKTRO

 

Vi leverer skreddersydde løsninger av høykvalitet til det profesjonelle markedet.

Vår mekaniske avdeling på Skedsmokorset spesialiserer seg på bærekraftig bearbeiding av aluminium og stål.

Vi realiserer deres ideer til virkelighet ved å benytte vår kompetanse innen Solid Works for tegning og konstruksjon.

 

Kontaktperson

Forretningsutvikler/Prosjektleder

 Tore Wilhelmsen:

 

Epost: tore.wilhelmsen@norasport.no

mobil:  +47 406 38 030

Vi tilbyr blant annet elektromekaniske sammenstillinger, kabelkonfeksjon, innstøping av elektronikk og fiberoptiske kabelløsninger. Preterminert fiberkabel med trekkeøye er en av løsningene vi har produsert siden 1995.

Varene produseres etter kundens spesifikasjon og vi har fleksible lokaler sentralt beliggende mellom Oslo og Gardermoen. Vi er ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 sertifisert og leverer kvalitetsprodukter innen våre segmenter til rett tid og rett pris. Vi har et bredt kundesegment innenfor det offentlige og det private næringsliv.

Batterier
Norasport er distributør for Varta Consumer Batteries. Foruten salg av ferdigprodukter, produserer vi batteripakker til alle tenkelige formål som for eksempel nødlys, låssystemer og safer.

EL.Mek Kretskort
Vi tilbyr hullmontasje av kretskort til mindre serier eller til prototyper og utfører elektromekanisk montasje, sammenstilling av produkter, skap og liknende.
Et av våre egne produkter er dekk-lokk og senterskive for Thorsman kabelkanal.

Kabelmontering
Vi har over 30 års erfaring med kabelproduksjon og kan levere alle typer standard- og kundespesifiserte kabler innen svakstrøm og data.I tillegg leverer vi switcher, signalsplittere og lignende utstyr fra anerkjente produsenter etter ønske.

Innstøping av Elektronikk

Norasport Industri har levert serier på flere tusen enheter av innstøpt elektronikk de siste 10 årene, og vi er svært konkurransedyktige på pris, fleksibilitet og leveringstid.

bottom of page